Hoppa till sidans innehåll

50-metersbygge Juli 2010


Mariefred-Kärnbo Skytteförening har efter att på försök återupptagit korthållsskyttet inom ungdomsverksamheten år 2009 beslutat sig för att förbättra vår nedgångna skjutbana på 50m för att kunna vidareutveckla denna del av ungdomsverksamheten.

Det är en nödvändighet för att få effektivitet i verksamheten att jämna till marken där skyttarna ligger och utöka antalet skjutplatser till 6 stycken då detta är vad tavelstället efter fjolårets upprustning idag medger.

Naturligtvis ligger det då nära till hands att även besluta sig för att bygga tak och väggar på en gjuten platta så att ungdomsverksamheten kan bedrivas i både regn och stark sol - något som varit mycket svårt tidigare. Det är således vår ambition att så snart som möjligt kunna resa detta på den gjutna platta som vi nu arbetar med att iordningställa.

Den 1:a juli 2010 inleddes markarbetet, vilket kan ses på bilderna.

Mariefred-Kärnbo Skytteförening vill också rikta ett STORT TACK för all den hjälp och det stöd i olika form vi hittills fått från privatpersoner, företag och andra organisationer till att genomföra detta arbete och hoppas att ni även i framtiden vill hjälpa till och stödja oss i vår ungdomsverksamhet.

Det finns inget album kopplat till denna sida.

 

 

FÖRENINGENS SPONSORER:

 

S Bilforum Logga_194x64

MT_Plat_full

Larmcenter logga

LÄNNSTRÖMS BYGG

Banner Sevab

OBWiik_logga

Jarnboden_huset

Jarnboden_logga

OWE SUNDKVIST,
STALLARHOLMEN

 

 

 

 

 

 Postadress:
Mariefred-Kärnbo SKF - Skyttesport
Rolf Morrisson, Stockenströms Väg 23
64752 Åkers Styckebruk

Kontakt:
Tel: 015930893
E-post: info@mariefredsskytt...

Se all info